Cesar Groot Kormelink

37_cesarPepijn naast en Cesar Groot Kormelink in Wieg 1Cesar Groot Kormelink 25-11-2001 in Wieg

balloon-wiegeling

 
 

Cesar Groot Kormelink

Geboortedatum:
25 november 2001

Geboorte-adres:
Geulstraat 19, Amsterdam

Ouders
Jacqueline Kramer, Mark Groot Kormelink

Cesar nu:
Cesar staat op het punt naar de middelbare school te gaan: naar het Montessori Lyceum Amsterdam of het Amsterdams Lyceum. Hij kan alle kanten op want hij heeft de hoogst mogelijke CITO-score behaald (550). Als linksachter voetbalt Cesar bij SC Buitenveldert en hij speelt gitaar en piano.

Jacqueline:
“Cesar was al snel uit te wieg gegroeid. Hij was héééle stevige baby (9,3 pond) en 2 weken te laat geboren. Vlak voordat hij ‘moest’ worden gehaald, besloot hij toch zelf te komen. Het was een turbothuisbevalling van in totaal 2 uur. Hij was heel rustig en relaxed. Echt een knuffelbaby. Wilde ook bij iedereen hangen en op schoot in slaap vallen. Geen probleem.”

Mark:
“Ik ben zelf muzikant en leer hem allerlei liedjes. Cesar vindt het leuk om muziek te spelen. Hij heeft een keyboard en gitaar. Hij luistert ook al een hele tijd naar muziek. Zijn favoriete nummer is ‘Desperado’ van de Eagles. Daar luistert hij heel veel naar. Hij heeft een keer een paar liedjes ingestudeerd op een basgitaar(tje) en tijdens een muziekavond op school meegedaan in een bandje. Dat vond hij heel leuk en spannend.”

 
vorige volgende

Scroll naar top