Een tweede Wieg

wieg-greet-4wieg-greet-1
balloon-nieuws

Een tweede Wieg

Greet van der Lubbe las het artikel over De Wieg in Het Parool. Zij herkende er meteen haar eigen wieg in. De wieg van Greet lijkt dan ook als twee druppels water op De Wieg. Bovendien wordt ook Greets wieg van baby tot baby doorgegeven.

Greet schrijft:

“Zie ik daar toch mijn wieg in mijn Parool, dat is wel even geinig. Op dit moment ligt mijn 4e kleinkind erin en is de wieg zilver met sterren bekleed. Ik kocht de wieg in 1961 bij een antiekzaak in de Utrechtsestraat voor mijn oudste zoon, hij is dus 51. De wieg ging toen naar vrienden, familie en 2 jaar later naar mijn dochter, weer 1 jaar later 2e dochter en 3 jaar later 2e zoon. Vanaf 1968 zwierf de wieg verder langs vrienden en familie tot de kleintjes kwamen, de kleinkinderen dus.

Ik houd de wieg in beheer en mijn kleindochter legt al haar poppen erin als er geen baby in ligt. We hebben altijd reuze succes met de wieg want eenieder is er gek op, de wieg leidt een eigen leven in onze grote familie en kennissenkring.”

Scroll naar top